Arcápolás
SHISEIDO kényeztető hidratáló arcápolás
60 perc -
90 perc
11 000 HUF -
21 000 HUF
Azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik bőre szomjazik a hidratálásra, feltöltődésre. A kezelés letisztítást, peelinget, ultrahangot és masszázst tartalmaz. A 90 perces ápolás kiegészül egy dekoltázs masszázzsal valamint maszkokkal. A végeredmény üde, hidratált, ragyogó arcbőr.
SHISEIDO kényeztető anti-age arcápolás
60 perc -
90 perc
15 000 HUF -
27 000 HUF
A kényeztető arcápolást kedvelő hölgyeknek ajánljuk, akiknek fontos a feszes és üde bőr. A kezelés, tisztítást, peelinget, ultrahangos táplálást, arc- és dekoltázs masszázst, valamint feszesítő maszkot tartalmaz, felhasználva a SHISEIDO anti-age termékeit. Az otthoni ápolás eredményességét növeli és kiegészíti.
SHISEIDO mélytisztító hidratáló arcápolás
90 perc 21 000 HUF -
23 000 HUF
A kényeztető arcápolás részeként a mélytisztítást igénylő hölgyeknek ajánljuk. A kezelés SHISEIDO termékekkel történik, lépései: tisztítás, radírozás, tonizálás, ultrahang, arc és dekoltázs masszázs, mélytisztítás, nyugtató maszkok.
SHISEIDO mélytisztító anti-age arcápolás
90 perc 24 000 HUF -
27 000 HUF
A kényeztető arcápolás részeként a mélytisztítást igénylő hölgyeknek ajánljuk. A kezelés SHISEIDO anti-age feszesítő termékekkel történik, melynek lépései: tisztítás, radírozás, tonizálás, ultrahang, arc és dekoltázs masszázs, mélytisztítás, nyugtató maszkok.
CARITA kényeztető hidratáló arcápolás
60 perc -
90 perc
16 000 HUF -
23 000 HUF
Azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik bőre szomjazik a hidratálásra, feltöltődésre. A kezelés a következőkből áll: letisztítás, peeling, ultrahangos táplálás és masszázs. A 90 perces ápolás kiegészül egy dekoltázs masszázzsal valamint maszkokkal. A végeredmény üde, hidratált ragyogó arcbőr.
CARITA kényeztető anti-age arcápolás
60 perc -
90 perc
19 000 HUF -
29 000 HUF
A kényeztető arcápolást kedvelő hölgyeknek ajánljuk, akiknek fontos a feszes és üde bőr. A kezelés menete: tisztítás, radírozás, ultrahangos táplálás, arc- és dekoltázs masszázs, valamint feszesítő maszk, felhasználva a CARITA anti-age termékeit. Az otthoni ápolás eredményességét növeli és kiegészíti.
SHISEIDO Qi arckezelés
75 perc -
90 perc
24 900 HUF -
29 500 HUF
A SHISEIDO Qi® arcápolást a különlegességeket kedvelő hölgyek figyelmébe ajánljuk. A kezelés egyedülálló és kényeztető masszázstechnikára épül, amely a távol-keletről származik és 400 különböző fogásból áll. A masszázs felszabadítja a test energiáit, a hatóanyagok gyorsabban beépülnek, harmonikussá és sugárzóvá varázsolják az arcot.
CARITA Cinetic Lift Anti-Age arcápolás
90 perc 27 500 HUF -
29 000 HUF
A kozmetikai kezelések legújabb technikai vívmányaira nyitott hölgyeknek ajánljuk. Az arcápolás tisztítást, peelinget, galvánáramos mélytáplálást valamint ultrahangot tartalmaz, LED fényterápiával. Bizonyítottan a legjobb kezelési eredményeket mutatja, mert egyszerre megújítja és feszesíti a szöveteket.
CARITA Renovateur arcápolás
90 perc 25 800 HUF -
29 000 HUF
A természetes anyagokat előnyben részesítő hölgyek figyelmébe ajánljuk, akik gyors, és látványos eredményre, valamint még feszesebb és üdébb bőrre vágynak. A kezelés nyirokmasszázs technikára épül, alapja a CARITA nővérek által speciálisan kifejlesztett Renovateur massza, ami fűszeres, őrölt napraforgómag és ásványi olajok keveréke. Az arcápolás hatására bőre tisztává, frissé, ragyogóvá válik, szinte lélegzik.
CARITA Diamond Luxus kényeztető arcápolás
90 perc 39 500 HUF
Azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik a legexkluzívabb kezelésekre vágynak. Igazi luxus élmény a legújabb bőrfeszesítő technologiával párosítva. Az arcápolás során valódi gyémántport tartalmazó Diamant de Beaute termékcsaládot alkalmazzuk, ezáltal bőre egyenletes, feszes és szembetűnően kisimult lesz.
Arcápolás mikrodermabrázióval
60 perc 16 700 HUF
Azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik időszakonként teljes bőrmegújítást szeretnének. A mechanikai peeling hatására bőr látványosan megfiatalodik, mert a sejtképződés beindulásával új, azaz fiatal bőrréteg épül. A végeredmény egyenletesebb, üde bőr, az apróbb ráncok kisimulnak, a kontúrok feszesebbé válnak.
HYAMATRIX arcápolás
60 perc 26 400 HUF -
29 200 HUF
HYAMATRIX, a hyaluronplasztika! Azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik a bőrfiatalításra és a ránctalanításra szeretnének hangsúlyt fektetni. Csökkenti és feltölti a már kialakult ráncokat, azonnali lifting hatás érezhető. A bőr friss, feszes és hidratált lesz.