Testkezelés
SHISEIDO testradír
30 perc 8 900 HUF
A selymes bőrre vágyó hölgyeknek ajánljuk. A kezeléshez Shiseido testradírt használunk, amely kivételes textúrájával és a speciálisan kifejlesztett mikro gyöngyök hatására gyengéden újítja meg a bőrt, ezáltal egyenletesebbé teszi tónusát és mélyrehatóan hidratál. Illatát a japán kuroho és a cseresznyevirág alkotja.
SHISEIDO Qi® testkezelés
90 perc 28 400 HUF
A Shiseido Qi® testkezelést a különlegességeket kedvelő hölgyek figyelmébe ajánljuk. A kezelés egyedülálló és kényeztető masszázstechnikára épül, amely a távol-keletről származik és 400 különböző fogásból áll. A masszázs során alkalmazott természetes hatóanyagoktól a bőr új életre kel, energizált és feszes lesz, felfrissül a vérkeringés.
Aromaterápiás testmasszázs
60 perc 9 800 HUF
Azoknak ajánljuk, akik feltöltődésre vágynak, de nincs sok idejük. A testmasszázs során a testet és lelket is tökéletesen ellazító mozdulatok teljes relaxációt nyújtanak, melyeket a növényi és illóolajok még inkább fokoznak.
Aromaterápiás testmasszázs arcmasszázzsal kiegészítve
90 perc 13 800 HUF
Teljes körű relaxáció másfél órában, ahol a testmasszázs kiegészül egy sejtregeneráló, akupunktúrás pontokat stimuláló és a bőrtípusnak megfelelő eszenciákkal folytatott arcmasszázzsal.
Aromaterápiás hátmasszázs
30 perc 5 800 HUF
Azoknak a vendégeinknek a figyelmébe ajánljuk, akiknek problémát okoz a hátfájás, mert a hátmasszázs gyors enyhülést hozhat már fennálló tünet esetén. Érintő mozdulatokkal történő, helyspecifikusan megkomponált izomlazító és gyulladáscsökkentő kezelés, mely során illóolajokat és növényi olajat alkalmazunk.